Storebæltsbroen

Storebæltsbroen er en kombineret bro- og tunnelforbindelse beregnet til tog- og motortrafikog forbinder øerne Fyn og Sjælland. Togforbindelsen åbnede d. 1. juni 1997, og bilforbindelsen åbnede d. 14. juni 1998. De samlede byggeomkostninger blev 21,4 mia. kr. Du kan læse meget mere om Storebæltsbroen her: Wikipedia

Efter åbningen af Storebælt, har mange dansker fundet ud af hvor nemt og tidsbesparende det er at køre over Storebælt. Storebælt har mange forskellige rabatordninger, rabatkort og tidpunktet for rejsen kan endda også have indflydelse på muligheden for at opnå rabat.

Nedenfor har vi lavet en lille beskrivelse af mulighederne for at opnå en besparelse ved rejsen over Storebæltsbroen.
Bro Bizz

Med BroBizz fritid kan du opnå 5% rabat på din rejse, uanset hvor ofte du krydser Storebælt. BroBizz fritid er gratis og sikrer samtidig at du opnår alternative rabatter såfremt du er berettiget.
Andre rabatformer

Det er vigtigt at du finder et tilbud der passer til dig. Om du er daglig pendler eller bare kører over et par gange om ugen, vil det være muligt at finde en rabatpris der passer dig. Vælger man at køre over Storebælt med en returbillet, kan du altid finde en god rabat pris.

Med weekendbilletten er der også mulighed for at opnå rabat. Rabatordningen gælder i tidsrummet fra fredag kl. 14.00 til Søndag kl 24.00 - Her vil det være muligt at få omkring 50 kr. i rabat. Denne billet er til et weekend ophold med familien eller bare en hyggelig weekend på den anden side af broen.


Priser Storebæltsbroen

Top