Transport

Har du ikke selv mulighed for at køre og skal vælge offentlig transport – for du skal fra A og ved ikke hvornår eller hvordan du kommer til B? Og skal du vælge bus, tog, eller taxa hele vejen...? Med Turen.dk kan du nemt finde DIN rejse, se og vælge de transportformer og tidspunkter, der passer DIG. Hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv?

I gamle tider kunne det tage dagevis at transportere sig fra Skagen til København og komforten var en saga blot. Vejene var hullede og ofte ufremkommelige og der skulle holdes mange pauser og skiftes heste. Heldigvis har udviklingen og udbygningen af infrastrukturen i Danmark betydet, at du nemt og hurtigt kan komme fra den ene ende af landet til den anden. Til lands, til vands og i luften.

Mennesker er mobile og transporterer sig mange gange i løbet af et liv. Vi er storforbrugere af offentlig transport, som bus og tog, og vi har høje forventninger til transportøren. For vi vil have tog og busser til tiden. Faktisk har transportøren ansvar for, at bussen/toget kan køre, at det er sikkert og der er regelmæssig afgang/ankomst. 200 millioner passagerer er hvert år afhængige af rettidig transport – til uddannelse, til job, aftaler hos lægen og moster Oda, som skal med offentlig transport til Bornholm fra Jylland.

Selvom transportøren har ansvar for og skal garantere et højt serviceniveau, har du som passager også forpligtelser at overholde. Så husk at købe en gyldig billet til hele rejsen, mød op til rette tid, husk de nødvendige rejsedokumenter og hold dig opdateret om afvigelser i køreplanen.

Planlæg din rejse nemt og hurtigt med Turen.dk her

Vidste du...?

  • At der hvert år er mere end 10 millioner afrejsende passagerer i de danske lufthavne.
  • I Danmark kører mere end 2 millioner biler og 900.000 trailere på de danske veje hvert år (kilde dst.dk)
Søg Turen