Tivoli

Som en forlystelsesoase og midt i hjertet af København kan du køre en hæsblæsende tur med Dæmonen, nyde en storslået udsigt fra Det Gyldne Tårn, inden det lader dig falde mange meter eller vugge i en gammel klassiker som Ballongyngen. Og når entréen først er betalt, kan du også nyde de mange gratis glæder. Tag toget, bussen eller taxa og planlæg rejsen med Turen.dk til Tivoli i København.

Med fire millioner gæster fordelt på sommer-, Halloween- og julesæson er Tivoli én af Danmarks absolut bedst besøgte attraktioner. Og foruden de mange forlystelser for både børn, voksne og vovehalse byder Tivoli også på mange gratis glæder, når enten indgangen er betalt eller du har et Tivoli årskort. Du kan opleve farverigt fyrværkeri, forestillinger på Pantomimeteatret, gå en tur i de mange smukke haveanlæg eller nyde musikken fra Tivoli Garden.

Siden 2012 har Tivoli afholdt Musikugen, hvor hver dag har sin genre og med fast Tivoli Fredagsrock danner haven rammer om fest og fed musik i sommersæsonen. Fra dørene åbnes op til sæsonen 2013 kan du opleve kraften fra 4G og tage turen med kæmpeørne i Det muntre Hjørne, når Tivoli åbner for sine nye ekstra kvadratmeter og tre nye forlystelser. I Tivoli finder du oplevelser for alle.

Planlæg din rejse nemt og hurtigt med Turen.dk her

Vidste du...?

  • Tivoli åbnede første gang 15. august 1843 og havde to kørende forlystelser: Karrusel og Rutschebanen
  • Rutschebanen er verdens ældst kørende trærutschebane – og varer ca 7. sekunder.
  • Pantomimeteatret er Tivolis ældste bygning og fra 1874. Mange andre bygninger er gået tabt i brand eller pga. ælde, de oprindelige bygninger blev bygget i træ.
Søg Turen