Legoland

Med Turen.dk planlægger du nemt dit næste besøg i Danmarks mest kendte forlystelsespark Legoland Billund. Her er masser af sjove, spændende og udfordrende aktiviteter for børn, børnefamilier og voksne. Kort sagt, byder Legoland på noget for enhver smag – både til lands, til vands og i luften.

Legoland åbnede for første gang portene op for besøgende i 1968 og var i første omgang primært opført som en udendørsudstilling med landskaber og seværdigheder fra Danmark og udlandet (hedder i dag Miniland). Senere blev Legoland suppleret med en trafikskole, et stort Legotog, en indianerlejr, dukketeater samt en dukkesamling – herunder Titanias Palads, som blev købt af Lego i 1978 på auktion i London. Paladset befinder sig i dag på Egeskov Slot på Fyn (siden 2007).

Legoland byder på et hav af opdagelser og oplevelser i de mange forskellige universer, som bl.a. Miniland, ImaginationZone, Duploland, Legoredo Town, Knight’s Kingdom og meget mere. Og når du det ikke det hele, kan du overnatte/holde mini-ferie på Legoland Hotel, et 4-stjernet hotel i børnehøjde. Kombiner også dit besøg i Legoland med Legoland Pakken og få gratis adgang til Lalandia Aquadome og Monkey Tonkey land. Det bliver så sjovt at du ikke vil hjem igen!

Planlæg din rejse til Legoland her

Pssst - ved du...?

  • At Legoland siden åbningen i 1968 har haft mere end 50 millioner gæster!
  • Mount Rushmore er den største model, bygget i 1,5 millioner Lego-klodser!
Søg Turen