København

Velkommen til Danmarks hovedstad! Her finder du alt, hvad du overhovedet ønsker af: restauranter i verdensklasse, caféer, museer, de nyeste trends og masser af kultur og oplevelser. Du kan tage børnene med i Tivoli eller besøge de mange parker i København. Det er nemmest at lade bilen stå og tage bussen, toget eller Københavns Metro rundt i "København K". Med Turen.dk planlægger du hurtigt og nemt turen til København.

Med 22% af Danmarks befolkning - og godt 1,2 million indbyggere i Københavns byområder - summer hovedstaden af liv døgnet rundt. Og faktisk har byen en lang historie. Via nylige udgravninger til Københavns Metro, kan byen spores tilbage til 700-tallet. Fundet af en bådebro ved Gammel Strand samt fund af en gård fra Vikingetiden ved udgravninger på Kgs. Nytorv vidner om tidlig beboelse. ”Købmændenes Havn” har en lang og omstridt historie og har været vidne til mange magtkampe i Øresundsregionen.

Fra de mange museer i København kan du opleve og se samlinger om dansk historie, kunst og kultur, opleve teater, skuespil, opera og ballet fra Det Kgl. Teater eller nyde solen i en af Københavns mange grønne åndehuller: Fælledparken, Frederiksberg Have eller Kongens Have.

Nyd det pulserende natteliv, en rytmisk koncert på Vega eller få gratis underholdning af gadekunstnere på Strøget. Besøg Dronningens residens Amalienborg og oplev Den Kgl. Livgarde, et dagligt trækplaster for mange turister. Og når du er i nærheden, så smut lige forbi hils på Den lille Havfrue på Langelinje.

Du kommer nemt til og fra København via Københavns Hovedbanegård samt med bus, metro og tog til Københavns Lufthavn.

Klik på linket og planlæg din rejse til og fra København med Turen.dk

Vidste du...?

  • Når flaget ved Amalienborg er hejst over Christian IX’s Palæ – så er Dronningen hjemme.
  • Den lille Havfrue blev afsløret for publikum 23. august 1913 – og derfor fylder hun i 2013 100 år.
Søg Turen