Djurs Sommerland

Holder du ferie på Djurs og vil besøge en af Danmarks topattraktioner – så besøg Djurs Sommerland. Her finder du forlystelser og oplevelser til hele dagen – for både børn og voksne. Og med Danmarks længste rutsjebane er du garanteret en hæsblæsende oplevelse på tusind meter. Planlæg din rejse til Djurs Sommerland med bus, tog eller taxa med Turen.dk

I Djurs Sommerland finder du Piraten, Sablen, Thors Hammer, Karlos Taxi og Texas Town og meget andet. Så om du er en rigtig landkrabbe, en vandhund eller skyder med løst krudt, så byder Djurs Sommerland på mange spændende og sjove universer. Her får du med en gennemsnitlig besøgslængde på otte timer masser af muligheder for at gå på opdagelse.

Med sæsonkort får du en masse fordele i Djurs Sommerland samt rabat til mange andre forlystelsesparker rundt omkring i Danmark – bl.a Legoland og BonBon-Land. Du får også rabat, hvis du lejer sommerhus med et Djurs Sommerland sæsonkort.

I området omkring Djurs Sommerland finder du også rige muligheder for overnatning, så du kan sagtens tage en dag mere. Der er rige muligheder for at tage bus eller tog til og fra knudepunkter som Århus, Grenå eller Randers. Kombiner eventuelt med taxa og bliv kørt lige til døren.

Find din rejse til Djurs Sommerland med Turen.dk

Søg Turen