Københavns Lufthavn

Kåret til verdens bedste lufthavn i år 2000 og med over 23 millioner passagerer i 2012, er Københavns Lufthavn et vigtigt knudepunkt for Danmark og Øresundsregionen. Med over 140 destinationer, hvoraf 24 er interkontinentale er du godt flyvende. Kom nemt til Københavns Lufthavn med bus, tog, Københavns metro eller taxi via Turen.dk

Med tog fra Aarhus når du Københavns Lufthavn på bare to en halv time og med metro fra København på bare 12 minutter. Når du har tjekket ind, har du mulighed for at shoppe i Københavns Lufthavns transferområde med over 50 butikker, restauranter og barer. Rejser du med familien, har du mulighed for at slappe af i Familie Lounge i Terminal 2 eller benytte lufthavnens øvrige faciliteter.

Som en moderne lufthavn, med dig som rejsende i fokus, vil Københavns Lufthavn gøre det så enkelt og effektivt som muligt, for at tiden i lufthavnen bruges klogt. Og især brugen af ny teknologi skal gøre det nemmere og mere bekvemt for dig, så du undgår kø og unødig ventetid. Som særkende, giver Københavns Lufthavn dig mulighed for at se ligetil og ukompliceret kunst, arkitektur og møbeldesign. Kunsten skal give de rejsende et smukt førstehåndsindtryk af Københavns Lufthavn som Skandinaviens knudepunkt.

Som rejsende er det vigtigt du husker at tjekke Københanvs Lufthavns afgange før afrejse, hvilket selskab du selv kan tjekke ind hos og hvilken terminal, du skal rejse fra. Derudover er der andre gode råd, som er værd at følge: Husk posen til væsker, pak med omtanke – både for dig selv og for personalet, der skal håndtere din bagage, og om du kan undgå eventuel kø ved check-in hjemmefra.

Planlæg din tur til Københavns Lufthavn Terminal 1, 2 og 3 via tog, taxi, bus eller metro med Turen.dk

Vidste du...?

  • Med 20.000 ansatte på én adresse er Københavns Lufthavn Danmarks største arbejdsplads.
  • Fra Flyvergrillen på Amager kan du både se fly og spise, mens flyene i Københavns Lufthavn ruller forbi på taxiway Alpha.
Søg Turen