Billund Lufthavn

Billund Lufthavn eller Billund Airport åbner vinduet mod nationale og internationale destinationer fra det vestlige Danmark. Som Danmarks anden største lufthavn benytter mere end 2,7 millioner rejsende - både til forretning og ferie, lufthavnen i Billund. Undgå parkering ved lufthavnen og planlæg din rejse til Billund Lufthavn med Turen.dk

Siden stifteren af Lego G.K. Christiansen i 1961 placerede en 800 meter privat landingsbane samt flyhangar lige nord for Lego-fabrikken i Billund, er Billund Lufthavn løbende udvidet. Fra start med blot en indenrigsrute mellem Billund og København, til i dag, hvor flere luftfartsselskaber flyver non-stop til mange destinationer i Europa. Og stadig nye destinationer kommer til.

Luftfartsselskaber, der lytter til deres kunder belønnes og siden det første danske charterselskab valgte Billund Lufthavn som samlingssted, fyldes luftrummet over Billund mange gange dagligt med fly til og fra bl.a. Paris, Amsterdam, London, Frankfurt, Oslo og mange andre byer i Europa. I ferieperioder med yderligere afgange mod varme himmelstrøg, sol, sand og vand.

Udover rejsende passagerer har Billund Lufthavn transport af luftfragt fra Cargo Center Billund og med størstedelen af dansk industri placeret vest for Storebælt, giver det et boost til væksten i Vestdanmark. For store virksomheder, som er placeret indenfor lufthavnens opland for udenrigsruter og med indvielse af den nye motortrafikvej, har det en meget vigtig betydning for lufthavnen.

Billund Lufthavn skaber de perfekte rammer for de rejsende, med masser af muligheder for forplejning, shopping eller afholdelse af forretningsmøder inden rejsen - i lufthavnens prishædrede business lounge ”King Amlet”. Til gengæld skal man som rejsende lige huske at overholde sikkerhedsreglerne, for at undgå unødig kø inden afrejse.

Start din rejse til og fra Billund Lufthavn med Turen.dk

Vidste du...?

  • Billund Lufthavn har som den første lufthavn i hele verden introduceret Print-selv bagagemærker til charterrejsende, så nu kan man undgå kø og blot aflevere bagagen i ”Express Drop”.
  • I 2008 blev en omfattende renovering af ca. 3 km landingsbane og etablering af ny ”taxi-way” overstået på blot 14 timer for at undgå mest mulig gene for flytrafikken og de rejsende.
Søg Turen