Arriva

Siden Arriva blev indsat på regionale togstrækninger i Midt- og Vestjylland i 2003, har DSB’s monopol på togdrift været brudt. Arriva sætter rekord i ”tog til tiden” og punktlighed er deres kæphest. Arriva fejrer i 2013 deres 10 års jubilæum. Med Turen.dk kan du planlægge din rejse på Arrivas strækninger med både bus og tog.

Arriva startede som den familieejede virksomhed ”Cowie” i England før 2. Verdenskrig, med salg og reparation af brugte motorcykler, og udviklede sig sidenhen med opkøb af diverse bilforhandlere. I 1980 påbegyndte Arriva bustransport og med deres indtog på det internationale marked – herunder Danmark - er Arriva godt kørende på mange strækninger i ind- og udland.

Arriva Danmark kører på togstrækninger som for eksempel Esbjerg – Skjern, Struer – Thisted, Århus – Viborg - Struer; men du kan også tage en tur med Arriva (Abildskou) med bus fra Århus til København. Med bus 888 klares turen på bare 3 timer via Kattegat med Mols-Linien.

Hvor vil du hen? Planlæg hele din rejse med Turen.dk her

Vil du læse mere om Arriva eller tjekke Arriva køreplaner - klik her på arriva.dk

Vidste du...?

  • at ”Nebel-grisen” fra Vestbanen mellem Varde og Esbjerg nu kører på en ny metrolinje udenfor hovedstaden Lima i Peru i Sydamerika! (kilde: tvsyd.dk)
Søg Turen